GO4GOAL NOGAVICE ankle

GO4GOAL NOGAVICE ankle

23,90 

OPIS

Nizke protizdrsne športne nogavice G4G so izdelane za vse, ki cenijo udobje in kvaliteto.

Primerne so za profesionalne in rekreativne športnike ter vse ostale, ki potrebujete pravo podporo in varnost za svoje stopalo.

Prepričani smo, da boste že po prvi uporabi navdušeni nad popolnoma drugo dimenzijo nošenja in da se nikoli več ne boste srečevali s težavami kot so žulji, potna stopala in neudobje.

Športne nogavice GO4GOAL so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov. Testirali so jih vrhunski športniki, tebi bodo omogočile odličen oprijem, udobje in varnost stopala.


 

ŠE MNENJE GAŠPERJA PREDANIČA o nogavicah:

Stopalo je pri teku tisto, ki je v stiku s tlemi. Če na eni strani toliko poudarjamo pomembnost izbora dobre tekaške obutve, premalo pozornosti poudarjamo pri izbiri športnih nogavic. Kajti one so tiste, ki bodo odigrale ključno vlogo glede reševanja problemov, katere pestijo tekače. Med te probleme sodijo v prvi vrsti nastanki žuljev. Naj dodam še svoje izkušnje, ko sem na področju športnih nogavic iskal sebi primerne. Moje zahteve glede nogavic so bile, da so udobne, dovolj elastične ter da so narejene iz takšnih materialov, ki bodo stopalu omogočile zračnost, dobro počutje, udoben stik v supergi in še posebej, da mi bodo ponudile boljši občutek pri teku.

Natanko tri leta nazaj me je kontaktiral Tadej, ki je razvil športne nogavice GO4GOAL. Dogovorila sva se za sodelovanje. Na testiranje mi je dan nekaj parov nogavic in dejal, da naj jih preizkusim in povem svoje mnenje.

Moje mnenje je, da zadnje tri leta drugih nogavic ne uporabljam. Naj si bo pri teku, delu, ki ga opravljam, na kolesu in še posebej v hribih, kjer sem po več ur obut v hribovske čevlje.

Občutek je res fenomenalen. Žuljev do sedaj nikoli nisem dobil. Stopalo se v nogavici počuti prijetno, varno in udobno.


 

  • Odvajanje vlage: Iz visokotehnoloških vlaken, ki dokazano zmanjšujejo temperaturo in poskrbijo za uravnavanje vlage. Odvajajo vlago in stopala ohranjajo sveža in suha.
  • Absorbiranje udarcev: Večplastna preja z gostim pletenjem na spodnjem delu stopala absorbira in zmanjšuje udarce od tal.
  • Antibakterijska obdelava zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.
  • Ultragrip tehnologija: Nameščena po celotnem spodnjem delu stopala in pete. Zagotavlja maksimalen oprijem in stabilizacijo.
  • Zaščita pred žulji: Zmanjša trenje med nogavico in kožo.
  • Anatomsko oblikovano: Posebej prilagojeno za desno in levo stopalo, kar zagotavlja popolno prileganje.