domov  /  naša ekipa  /  treningi  /  servis smuči  /  trgovina  /  blog

IZAK HRIBAR MEDEN

Izak je ustanovitelj podjetja Izišport. S športom se srečuje že od malih nog, bogate izkušnje s področja namiznega tenisa, košarke, atletike, biatlona in teka na smučeh pa je uporabil na Fakulteti za šport in pri treniranju tekmovalcev in rekreativcev. 4 leta je bil profesionalni trener v Smučarskem klubu Loška dolina – biatlon, že leta 2012 pa je pričel s treningi za odrasle rekreativne tekače v Cerknici, dve leti pozneje pa še v Loški dolini in na Blokah. Zanimajo ga praktično vsi športi, je zelo aktiven rekreativen tekač, v zadnjih se posveča treningu maratona, med drugim je med tremi športniki, ki so postavili rekord Cerkniške planinske transverzale (60km), hkrati pa se je spoprijel tudi z največjimi gasilskimi tekmami na svetu, kjer je dosegel nekaj mednarodno odmevnih uspehov. Izak je 11 let koordinator Notranjskega tekaškega pokala, na njegovih treningih je teklo preko 500 tekačic in tekačev, 200 tekačev na smučeh in ostalih športnikov. Leta 2021 je treningom dodal še trgovino z vrhunsko športno opremo, kjer želimo lokalnemu okolju ponuditi vrhunsko ponudbo, ki je v teh krajih do sedaj ni bilo.

ŽAN PETAVS

Žana boste našli v Izišport trgovini. Treniral je košarko, kasneje pa je svoje košarkarsko znanje začel uporabljati pri delu z mladimi športniki. V prostem času rad kolesari, teče in se ukvarja tudi z drugimi športi. Žan je trenutno še študent Ekonomske fakultete.

MARUŠA POJE

Maruša se je Izišportovi ekipi pridružila leta 2020, ko je začela s treniranjem tekačev začetnikov. Maruša trenutno še študira farmacijo. Je bivša biatlonka in navdušena rekreativna tekačica. Vedno nasmejana in prijazna je veliko začetnikom pomagala preteči prve metre in kilometre, kasneje pa zna tekače in tekačice spodbuditi, da ohranjajo rekreativne navade skozi daljše obdobje.