POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV (GDPR)

Vaše naročilo je popolnoma varno.
V podjetju Izišport, Izak Hribar Meden s.p., cenimo vašo zasebnost, zato skrbimo za vaše podatke.
Vsi poslani podatki so varni in jih pod nobenimi pogoji ne bomo posredovali tretji osebi, kar vam zagotavlja popolno varno poslovanje in sodelovanje s podjetjem Izišport. E-mail naslove registriranih strank hranimo in uporabljamo izključno za namene obveščanja o novostih v naši ponudbi, aktualnih novicah in popustih.
Pri vnosu podatkov o plačilnih karticah se zaupne informacije prenašajo prek javnega omrežja v zaščiteni (šifrirani) obliki z uporabo protokola SSL in sistema PKI, kot trenutno najsodobnejše kriptografske tehnologije. Varnost podatkov med nakupom jamči obdelovalec plačilnih kartic, zato celoten postopek poteka na straneh banke. V sistemu ni na voljo nobenih podatkov o plačilni kartici.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Za uspešno obdelavo vašega naročila potrebujemo vaše ime, priimek, naslov, e-pošto in telefonsko številko. S pomočjo teh podatkov bomo lahko dostavili želeno blago in vas obvestili o trenutnem stanju naročila. Zbiramo le osnovne podatke o strankah ter podatke, ki so potrebni za poslovanje in informiranje uporabnikov v skladu z dobrimi poslovnimi praksami in za zagotavljanje kakovostne storitve.
Registracija na spletni strani pomeni soglasje uporabnika, da mu pošljemo e-pošto ali pa ga kontaktiramo prek telefona. Strankam omogočamo možnost, da se odločijo za izbris osebnih podatkov iz naše baze.
Podjetje Izišport bo vaše osebne podatke uporabil izključno za tehnično administracijo spletne strani ali za komunikacijo z vami.
Podjetje ne bo predajalo podatkov, ki jih ima v lasti, tretjim osebam ali trgu. Zaposleni v podjetju so dolžni spoštovati zaupnost vaših podatkov.
Nikoli ne bomo zlorabili vaših zasebnih podatkov.
Vaših kontaktnih podatkov ne bomo predali tretjim osebam, razen če to zahteva zakon.
Poleg tega zbiramo, analiziramo in obdelujemo informacije o izdelkih, ki jih naši obiskovalci iščejo in kupujejo, ter o spletnih mestih, ki jih obiskujejo. Te informacije uporabljamo za izboljšanje ponudbe in videza naših strani ter vam omogočajo lažje, varnejše in udobnejše nakupovanje.
Pri vnosu podatkov o plačilnih karticah se zaupne informacije prenašajo prek javnega omrežja v zaščiteni (šifrirani) obliki z uporabo protokola SSL in sistema PKI, kot trenutno najsodobnejše kriptografske tehnologije. Varnost podatkov med nakupom jamči obdelovalec plačilnih kartic, zato celoten postopek poteka na straneh banke. V sistemu ni na voljo nobenih podatkov o plačilni kartici.

PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi vam pomaga prilagoditi uporabo interneta glede na vaše potrebe.
Piškotek je besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik postavi na vaš trdi disk. Piškotkov ni mogoče uporabljati za zagon programa ali pošiljanje virusa v računalnik.
Piškotki so enolično dodeljeni vam in jih lahko spletni strežnik bere samo v domeni, ki jih je poslal. Eden od glavnih namenov piškotka je zagotoviti ugodnosti, ki vam bodo prihranile čas.

Soglasje in sprememba pogojev

Uporaba naših storitev pomeni, da uporabnik soglaša z določenimi pogoji uporabe. Podjetje Izišport se zavezuje, da se bo držal vsega zgoraj navedenega, vse spremembe pogojev pa bodo veljale šele po objavi na tej spletni strani in po pošiljanju e-poštnih obvestil vsem registriranim uporabnikom.

POGOJI UPORABE IN PRODAJE

Izišport, Izak Hribar Meden s.p.
Žerovnica 40, 1384 Grahovo

Matična številka: 8809364000
Davčna številka: SI 99620855, smo zavezanec za DDV.
Na osnovi odredbe zakona o zaščiti potrošnikov podjetje Izišport svoje cenjene potrošnike, ki kupujejo blago preko strani www.izisport.si

OBVEŠČA

– da se blago prodaja preko internetne strani www.izisport.si v okviru registrirane dejavnosti podjetja Izišport, športne in druge dejavnosti, Izak Hribar Meden s.p., Žerovnica 40, 1384 Grahovo, z naslovom za reklamacije na info@izisport.si.
– osnovne oznake artiklov se najdejo na strani www.izisport.si
– da se po Zakonu o varovanju potrošnikov, prodaja preko naše internetne strani smatra za prodajo na daljavo
– da blago iz prodaje vsebuje lastnosti za redno uporabo v skladu z njegovim namenom
– da je zraven vsakega artikla označena njegova prodajna cena
– da je storitev dostave blaga brezplačna z vsakim naročilom večjim od 50€
– kupljeno blago dostavimo v roku do 2-5 dni s pogodbenim partnerjem GLS
– da se možnost nakupa blaga s posebnimi cenovnimi pogoji in/ali s posebnimi prodajnimi akcijami, izvaja v skladu s pogoji, ki so objavljeni na internetni strani www.izisport.si
– da se blago kupljeno na www.izisport.si lahko plača po povzetju ob prevzemu, s plačilnimi karticami navedenimi na spletni strani, Paypalom ali pa preko UPN obrazca
– da potrošnik ob kreiranju naročila s pritiskom na gumb POTRDI prevzema obveznosti plačila naročenega blaga.
– da ima potrošnik v primeru neustrezne dobave ali menjave za drug artikel, 30 dni pravico do vračila ali zamenjave
– da v primeru prejema blaga potrošnik artikla ne želi zadržati, ima pravico do odpovedi naročila in vrnitev sredstev v višini plačane prodajne cene v roku 30 dni
– da ima za blago, ki je naročeno preko spleta, potrošnik pravico na reklamiranje že uporabljenega blaga
– reklamacijski list je na voljo tukaj

REKLAMACIJSKI ZAPISNIK