domov  /  naša ekipa  /  treningi  /  servis smuči  /  trgovina  /  blog

Izišport je največji ponudnik treningov za rekreativne športnike na Notranjskem. Delujemo na področju Cerknice in Loške doline ter Blok. Občasno treninge za rekreativne tekače izvajamo tudi v Ribnici in Postojni. S treningi smo pričeli v letu 2012, od takrat dalje je pri nas teklo preko 500 različnih tekačev in 150 tekačev na smučeh. Organiziramo tako treninge za začetnike in  nadaljevalne tekače, kot tudi tiste, ki se s tekom resno ukvarjajo. Naš cilj je, da se ljudje s športom ukvarjajo na zdrav način, hkrati pa je naš namen ljudem tek in rekreacijo predstaviti kot dolgoročno naložbo s katero se lahko ukvarjajo celo življenje.

 

Organiziramo tekaške treninge, tečaje teka na smučeh, tečaje nordijske hoje in tekaške dogodke širom Notranjske. Delujemo strokovno na podlagi dolgoletnih izkušenj, tako tistih, ki smo jih pridobili v tekmovalnem športu, kot tudi tiste, pridobljene tekom izvedbe treningov.

 

Z nami sodelujejo začetniki, ljudje, ki se vračajo po poškodbah, tisti, ki jim rekreacija pomaga pri izboljšanju zdravstvenega stanja, kot tudi tisti, ki so tekmovalno usmerjeni. Združujemo storitev s trgovino, ljudem, poleg treningov ponujamo tudi vrhunsko športno opremo, ki jo ljudem strokovno svetujemo, hkrati pa zagotavljamo konkurenčne cene.

URNIK TRENINGOV

torek in četrtek 19:00 v Cerknici – čas se spreminja glede na letni čas
sreda ob 18:00 in 19:00 v Loški dolini
nedelja ob 8:00 v Grahovem

Za točen urnik in informacije o izvedbi treningov nas kontaktirajte na
izak.hribar@izisport.si,
na 051 319 365
ali sledite FB strani Izišporta, kjer redno in ažurno objavljamo novice.

REFERENCE:

 

  • izvedba Notranjskega tekaškega pokala
  • sodelovanje s Telesno kulturnim društvom Sovica iz Grahovega
  • sodelovanje s SK Loška dolina (biatlon – tek na smučeh)
  • sodelovanje s SK Cerknica (biatlon – tek na smučeh)
  • sodelovanje z lokalnimi podjetji